29 січня 2019 р.

"А щастя поруч - озирнись довкола себе"


 Зустріч шанувальників поезії в бібліотечній світлиці «Мелодія  слова» з Володимиром Швидким стала відкриттям таємничого і відвертого, щирого і самодостатнього ще одного поета з когорти талановитих жидачівців.  Вірші треба слухати, вникнути і зануритись в той настрій, мелодику, що передає автор. 

 Спілкування Володимира з залом і залу з автором було саме тим світлим і щирим розумінням, відкритим і піднесеним. Про кохання з ранньої поезії, про маму, про дружбу, про реалії обставин, про пізнання і знову людей  рідних, близьких по духу -  про це була розмова. Чудові вірші Володимира  у супроводі гітарного перебору (Орест Гаврильчук) зупиняли час і вплітали відчуття справжнього життя з радостями, болями, а основне – з сприйняттям себе пізнаючи світ.


 Присутні мали нагоду почути і вірші зовсім юних – учнів Жидачівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 Талама Василини, Векляк Вероніки, Федьків Яни та Макогон Лілі. Постійна учасниця засідань – Лідія Татчин разом з відгуком про світлі почуття від почутих віршів  подарувала присутнім свій вірш.    




 «Дивитись і бачити, слухати і чути»- кредо Володимира Швидкого (спавжнє прізвище - Масний). Може таких принципів дотримуються багато людей. І хто між людей є поет?
 -  Звичайна людина, може колись більше чутлива, більше ронима, чи ще  чогось  в тій людині трішки більше.
 Читайте вірші Володимира, слухайте, запрошуємо на сторінку Редакції Жидачівського районного радіомовлення.

Немає коментарів:

Дописати коментар