18 вересня 2024 р.

Благодійна творча зустріч з поеткою Галиною Охоцькою

 18 вересня 2024 року в Жидачівській міській публічній бібліотеці відбулася благодійна творча зустріч з відомою ходорівчанкою, лікаркою за фахом, та поеткою за покликанням Галиною Ярославівною Охоцькою.


Присутні мали добру нагоду пізнати особливий внутрішній світ непересічної особистості. Відчути добродушну енергетику високодуховної поезії пані Галини. Надихнутися її незборимою любов’ю до своєї землі, своєї мови, своїх людей.


Галина Охоцька розповіла про етапи становлення себе як поетки. Поділилася тематикою та історією створення унікального поетичного молитовного денника, написаного для наших захисниць та захисників.
Приємними спогадами та враженнями про гостю бібліотечної «Літературної вітальні» поділилася постійна спікерка культурно – мистецьких зустрічей, відома філологиня з багаторічним педагогічним стажем Ольга Мирославівна Костик.

Мистецьким доповненням творчої зустрічі з поеткою стали виступи учнів Жидачівського ЗЗСО №3 ім. О. Партицького Евеліни Файдачук, яка заспівала пісню про Україну та Вікторії Кравець, яка зачитала промовистий патріотичний вірш авторки. Приємною несподіванкою для гості став красивий подарунок від її доброї приятельки, який вручив учень Вадим Бовкіт. А Анастасія Пауш, учениця 4 класу Жидачівського ЗЗСО № 2 на завершення зустрічі подарувала п. Галині Охоцькій римовані слова побажання.
















Загалом благодійна зустріч пройшла в приязній та мотивуючій атмосфері. І стала цікавою подією у стінах нашої книгозбірні.