17 вересня 2013 р.

ЗУСТРІЧ З ДАРОЮ КОРНІЙ ТА ВОЛОДИМИРОМ ШОВКОШИТНИМ



В літературній  вітальній нашої бібліотеки відбулась чергова зустріч з відомими сучасними письменниками - Дарою Корній та Володимиром Шовкошитним.
 Захід проходив  під гаслом
 "Якби я міг дістатися до неба
  я  б  Господа за себе не просив..."
В теплій атмосфері  розуміння, зацікавленості простої людяності  наші читачі мали нагоду поспілкуватися з  цікавими людьми. Три години дзвінкої тиші та невідривної уваги були наповнені  розмовою про любов, відданість, патріотизм, героїзм, фентезі, детектив - за  мотивами  творчості  гостей. Особливу  роль відіграли самі особистості  Дари Корній та Володимира Шовкошитного, котрі уміють тримати в  напрузі  зал та одночасно розслабляти невимушеною атмосферою і  спонукати до розмови.



З  великою увагою присутні  слухали відгуки про книги письменників   користувачів  різного віку. З їхніх  слів  було зрозуміло, що твори читаються легко й просто, а деякі речення заслуговують бути крилатими, їх хочеться цитувати і  переказувати іншим.  Присутні мали нагоду  придбати нові  видання Дари Корній  "Зірка для тебе" та  поезію Володимира Шовкошитного.  А  на раніше  придбані  видання  авторів  у бібліотеці черга читання.

У бібліотеку завітала також  пані Люба Хомчак - директор МП "Молодіжний центр",  багаторічний організатор книжкової толоки у місті  Миколаїв, генератор цікавих ідей  та  чудових зустрічей. Вона привезла приємну звістку про нашу землячку Настю Бережнюк, яка перемогла у  конкурсі  книжкової толоки за твір  "Книга, яка змінила  моє життя" і була  винагороджена  подарунком  - книгою Юрія Николишина "Велич  Карпат".




Взаємні  відчуття  світлого і доброго  повезли з собою запрошені  вчителі,  бібліотекарі,  молодь, зацікавлені відвідувачі  та  й  самі   гості.

Немає коментарів:

Дописати коментар