23 лютого 2015 р.

НАШ БІЛЬ І НАША ГОРДІСТЬ

Небесна сотня - це наш біль і наша гордість

      Вечір пам'яті, присвячений  героям Небесної сотні зібрав громаду міста у приміщенні Жидачівського районного народного дому 22 лютого. Невід'ємною частиною заходу стала книжкова виставка, яку організували працівники центральної районної бібліотеки. Присутні мали можливівсть ознайомитись з новими виданнями - книгами про Майдан та Небесну сотню, які з'явилися у фонді бібліотеки завдяки меценатам.
 Окремий розділ був присвячений герою Небесної сотні, нашому земляку Роману Точину.

 Особливо боляче було спостерігати за тим, як зовсім малі діти розглядали портрети героїв і запитували : "Це, що всі померлі?... І чому такі молоді?.." Дуже важко нам дорослим було відповісти на ці запитання малечі, яка можливо колись, з часом зрозуміє, чому так сталося....

 Доповнило виставку надзвичайно цікаве видання , яке потрапило прямо з презентації ,збірка поезій, присвячених героям небесної сотні "Воїнам світла", до якої увійшли твори нашої місцевої поетеси Наталії Тріщ. Про історію видання цієї книги ми розкажемо вам згодом на її презентації.
 

1 коментар:

  1. Від болю втрат і пролитої крові в черговий раз спазмує в грудях. Тільки щоб все це було недарма. Бо рік минув, а всі події покриті туманом.

    ВідповістиВидалити