12 березня 2020 р.

Єднаймо душі словом Кобзаря


 Звернення до Шевченка для нас – не данина моді, а нагальна духовна потреба. Пізнаючи Кобзаря, ми пізнаємо себе. Саме за його творчістю можна пізнати свою історію, саме його творчість допомагає нам більше, як двісті років боротися за незалежну і вільну Україну. Цьогоріч ми відзначили 206-ту річницю від дня народження Тараса Шевченка. І щоразу  ми єднаємо свої душі словом Кобзаря.

     Сьогодні у нашій бібліотеці також звучало Шевченкове слово. Цікавою  і пізнавальною була літературна година, яку провели наші бібліотекарі спільно з учнями 9 класу Жидачівської гімназії ім. Партицького та вчителем –філологом Ольгою Прокопів.


 Усі присутні мали можливість переглянути унікальне ексклюзивне відео «Тарас Шевченко наживо» та фільм про цікаві та незвідані сторінки Кобзаря. Учні із захопленням читали поезію Шевченка . Цікавою була мультимедійна презентація «Подіями минулого – описуєм майбутнє», яку провела бібліограф Галина Корнецька. Доповнила розповідями про Шевченка, як особистість та підвела підсумки заходу Ольга Прокопів. Учні отримали багато вражень та домашнє завдання : написати «лист до Шевченка»







 





   

Немає коментарів:

Дописати коментар