29 липня 2020 р.

Смакуйте кожне слово)))


Шукаєте, що почитати влітку  під час карантину?
  Вам сюди!!!!
    Сьогодні, коли віртуальна реальність дедалі надійніше заміняє дійсність, дуже важливо не стати овочем перед телевізором чи зомбі в комп’ютерній грі. Тим паче коли вимушений карантин зачиняє нас у чотирьох стінах, і займатися чимось іншим дедалі складніше. Тож саме час згадати про читання як один із видів корисного відпочинку та інтелектуальної розваги.
  Відпочивати на вулиці  із захопливою книжкою запропонували бібліотекарі нашої бібліотеки.
   Для  користувачів та просто перехожих у дворі бібліотеки був організований вже традиційний  «Літній бібліопікнік» .


 
      Книжкових гурманів бібліокухарі запросили посмакувати «справжнім українським борщиком» - сучасною українською літературою, «традиційним салатом» – історичними романами.  Скуштувати «смачну печеню та шашалик» – детективи, пригоди, відчути смак «десерту»поезії та «запашної кави» – сучасних романів.


  Бібліопікнік пройшов у невимушеній теплій атмосфері, під щебіт птахів та під ласкавими променями сонця, що спонукало до релаксації  та повноцінного душевного та фізичного відпочинку.
   Спілкування, позитивні емоції, інтерес до книги – згуртували громаду. Дехто навіть записався до бібліотеки.  Дякуємо усім, хто був  разом з нами. Запрошуємо усіх охочих до читання!


 






   

Немає коментарів:

Дописати коментар