22 січня 2021 р.

"В єдності - сила"

 

Велична і свята, моя ти Україно,

Лише тобі карать нас і судить

Нам берегти тебе, Соборну і єдину

І нам твою історію творить!

    День Соборності – це нагадування для всіх українців про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель, а сила народу – в єдності людей.

 Сьогодні відбулася традиційна  он-лайн - зустріч з громадами міст, сіл різних куточків України. Завдяки зум-конференції працівники бібліотек, музеїв, відділу культури Луганської області(м. Новопсков), Львівської області(м.Львів, Жовква, Жидачів), Чернівецької області(с. Глибока) створили  он-лайн – ланцюг і вкотре довели,  що сила держави - в єдності. Нитка дружби, яка зав’язалася між областями - давня і міцна. Щороку вона тільки стає потужнішою завдяки спільним проектам, напрацюванням, зустрічам та доброзичливим, щирим людям, яких розділяє багато тисяч кілометрів.

 Наша мета – зберегти соборність і незалежність Батьківщини, попри негаразди та виклики сьогодення. Дякуємо  колегам з Новопскова за організацію конференції.

  Щиро бажаємо всім міцного здоров'я, достатку і злагоди в родинах, сил та натхнення, миру, успіхів та нових досягнень на благо рідної  України!

  Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети - процвітання соборної незалежної демократичної могутньої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу. 

Немає коментарів:

Дописати коментар