10 травня 2023 р.

"Нові "кілометри" людського життя від Світлани Талан"



  10 травня у нашій бібліотеці відбулася зустріч з унікальною, талановитою українською письменницею Світланою Талан із Сєвєродонецька — одною з найпопулярніших українських письменниць сьогодення, членкинею Національної спілки письменників України, авторки багатьох творів, відомих в Україні та за її межами. Свої романи Світлана Олегівна пише у жанрі «реальні історії», які їй підказує саме життя. Усі твори на гостросоціальну тематику, незмінним залишається одне: головна героїня її книжок — жінка-українка, сильна духом, зворушлива, ніжна, чуттєва. 

В ході зустрічі авторка поділилася з історіями створення своїх книг, душевно оповідала про життєві неймовірні перипетії, які, як говорить, самі знаходять її на перехресті численних зустрічей, про невипадкові збіги й деталі, які мотивують до творення книг у жанрі “реальних історій”. Аудиторія уважно слухала історії цих народжень, які п. Світлана розповідала так природно, з легким гумором, з ноткою несподіванок, з присмаком пригод та ароматом реальності. Тема війни і кохання, людські долі та історичні дослідження, пригодницькі, пізнавальні і навіть дитячі. Все зустрінеш у книгах Світлани Талан.


Зустріч пройшла в теплій, щирій, душевній атмосфері. Усі бажаючі мали змогу придбати книгу з автографом.

Музичним подарунком для всіх присутніх були пісні про Україну  у виконнані тріо дівчат: Іванчук Ярини, Денис Олени та Вінтонюк Вікторії, керівник Оксана Дахній.


Учні ЗЗСО №3 інсценували уривок з твору авторки «Душа Ніколь», у виконнані  Дергало Марії, Найди Марка, Кусьнежа Віктора та Худого Володимира.         Уривок з твору «Повернутися дощем» прочитаний Мартою Герман.




Подарунком для п. Світлани стала авторська картина Надії Бац.



   Щиро дякуємо авторці за відвертість в житті і в романах, за творчу зустріч та бажаємо: натхнення, наснаги, здоров'я і найшвидшої  Перемоги!!!. 







Немає коментарів:

Дописати коментар