1 грудня 2015 р.

Формування духовно-моральних цінностей на основі життєвого шляху Андрея Шептицького

                                                                                                                                                                                                                           
 30 листопада працівники бібліотек спільно з працівниками районного методичного кабінету, вчителями та учнями гімназії ім. Партицького мали чудову нагоду поринути в історію ХІХ ст. а саме у родину Митрополита Андрея Шептицького.

Завдяки талантам учнів гімназії та роботі вчителів Уляни Іванчук, Оксани Дахній та всього колективу присутні заходу побували на святі душі. Весь життєвий шлях Андрея Шептицького пропустили через своє серце і багато взяли для себе корисного. Надзвичайно цікавою була розповідь директора гімназії  Василя Благого про невідомі штрихи біографії Митрополита.

Працівники нашого відділу донесли до слухачів огляд книжкової виставки "Збудуй храм своєї душі" та огляд літератури про Андрея Шептицького. Зав.відділом обслуговування розповіла про нове видання, презентація якого відбулася цього року  на Львівському форумі . Це книга Кирила Королевського "Митрополит Андрей Шептицький". У другій частині заходу відбувся діалог " Формування духовно-моральних цінностей на основі життєвого шляху Андрея Шептицького".         
               

Немає коментарів:

Дописати коментар