20 липня 2017 р.

Життєві історії від Ніни Фіалко





В літературній  вітальні бібліотеки – зустріч з людиною сонячної вдачі, оптимістом Ніною Іванівною Фіалко. Наша гостя  із Тернополя, автор багатьох романів та повістей, дитячих творів, член Національної Спілки письменників України.


ЇЇ творча "кухня" різноманітна і цікава.  Теми для романів Ніни Іванівни є актуальними для сьогодення, книги авторки користуються широким попитом.  Особливо приваблює читача та непідробна простота, з якою вона змальовує своїх героїв, не шукаючи гучних слів чи якихось сумнівних прикрас. Сюжети історії романів та повістей – історії людей з реального життя. Їхні долі та вибір шляху, вимір успіху, розуміння щастя, пошуки, мрії і справжні цінності змушують читача задуматися над своїм життям, шукати правильні рішення для дії. Твори Ніни Фіалко подобаються читачам, їх читають «запоєм» ті, кого цікавить життя наших заробітчан за кордоном, історії про кохання і зраду, про патріотизм і героїзм синів і батьків у «неоголошеній» війні на сході, про горе матерів і дружин, котрі втратили там рідних. Тематика творчості Ніни Фіалко досить різноманітна, тому її ім’я нині на вустах у читаючої публіки.


Кожна книга читається легко, затягує напруженими сюжетами і залишає враження для роздумів.



        Атмосфера щирого спілкування, зацікавлення відчувалась з обох сторін учасників: гостей та шанувальників, що прийшли на зустріч. Дякуємо Ніні Іванівні Фіалко,  Любі Хомчак за спільно проведений час, враження позитиву і мудрості.


Немає коментарів:

Дописати коментар