24 жовтня 2017 р.

БРАТИ КАПРАНОВИ гості ЛІТЕРАТУНОЇ ВІТАЛЬНІ

    
"Плекаймо власний ексклюзив"  - слова з твору Братів  Капранових - гасло, запрошеня, звернення просто думка просякнута оптимізмом, як  і самі автори слів.


 Зустріч з новою книгою - "Майдан. Таємні файли"  для шанувальників  сучасної літератури - свято спілкування з її авторами.
 "Цікаво, пізнавально, динамічно, позитивно, усміхнено, затишно,...",  -  саме так відгукуються пристуні на заході про зустріч з Віталієм і Дмитром Капрановими. 




Енергетика виступаючих спонукала до зацікавленої розмови. З захопленям про інші книги Братів Капранових виступила Ольга Прокопів. 


Оксана Мальцева влучно підкреслила настрій позитиву після прочитання книг, іх своєчасності. 

Читачів нашої бібліотеки чекає цікаве розслідування Майдану за версією Братів Капранових, зустріч з 21 героєм - учасниками подій до котрих кожен причетний тим чи іншим чином на Київському майдані, Львівському, чи іншому.... Розповідь про "свій Майдан"  кожен може залишити у останньому, поки не написаному файлі. Місце для власних споминів-роздумів пропонується заповнити і ці файли будуть оприлюднуватись у новому проекті - який чекає нас в майбутньому. 

Іноді наповненість настроєм від спілкування з позитивними людьми засвічує. Поспішайте до бібліотеки прочитати нову книгу і відчути  світло дотичності до подій нинішнього часу.

Немає коментарів:

Дописати коментар