30 листопада 2017 р.

Макс Кідрук в Жидачеві



Людина нового покоління, прогресивний, креативний, комунікабельний, і письменник, і в Жидачеві. Усі хто пропустили нагоду  послухати Макса Кідрука  - жалкуйте,  а хто був  присутнім мабуть взяли до уваги думку  про те, що ні політики, ні влада часто не є винними в обставинах нашого життя. Ми мислимо надто традиційно, мало читаємо і аналізуємо, мало діємо.



Поки не всі книги Макса Кідрука прочитані аналізувати не будемо, і зрештою, це справа  критиків.  Після зустрічі  є враження,  що книги не просто цікаві  та пізнавальні,  вони ще  повні логіки побудови життя, вони про нині і про завтра. Розповідь молодого впевненого, позитивного Макса про наші конфлікти в середині нас, в сім’ях, поколіннях, втому і бажання втечі в "інші"  чи паралельні світи, і перебудову мислення – усе захоплювало, тримало увагу, вибудовувало ланцюги взаємозв’язків  природних явиш та суспільних. 

 Часи бувають різні, але  читати книги  завжди престижно і перспективно.  Приклад читання дітей – середовище, батьки з книгою, розмови навколо прочитаного. Нас  чекає багато викликів та змін, читанням і здатністю критично мислити, комунікувати варто привчати себе до динаміки життя щоб бути успішним і щасливим. 


Книги Макса Кідрука читатимуть усі хто хоче усвідомити проблеми нинішнього життя та зрозуміти шлях їх вирішення. Таке переконання появилось після зустрічі з молодим креативним, гострим і виразним у висловлюваннях, надзвичайно позитивним сучасником, який пише про події нинішнього життя і  шукає відповіді на питання чому так відбувається у нашому житті.



Усім  цікавого прочитання книг Макса Кідрука, розвитку, і не прогавити наступну зустріч у бібліотеці  з цікавими особистостями сьогодення, які уміють вибудовувати задоволення в житті. 


Немає коментарів:

Дописати коментар