18 жовтня 2018 р.

«Справжнє божевілля» - презентація нової книги Макса Кідрука «ДЕ НЕМАЄ БОГА»


Макс Кідрук у нашій бібліотеці, в Жидачеві вдруге. Торішнього року ми увійшли у ті 100 міст і містечок в яких молодий автор презентував свою творчість і книгу «Не озирайся і мовчи».
І знову Жидачів, читач і- мешканці міста мали нагоду зустрітися з сучасним молодим автором під час його нового презентаційного туру, який він сам називає «справжнім божевіллям».

Безперечна популярність попередніх романів «Не озирайся і мовчи», «Жорстоке небо», «Зазирни у мої сни», «Твердиня» і нова книга - роман під назвою «ДЕ НЕМАЄ БОГА» викликала великий інтерес серед жидачівців і на зустріч до бібліотеки завітали численні шанувальники.


Цікавий автор, його твори, стиль презентації з розповідами, що  передувало поєднанню самих різних людей - героїв у життєвому випробуванні.

Макс Кідрук розказав про процес творення нового роману, про історію появи певних персонажів та сюжетів і про свій задум – моделювання  поведінки групи людей щоб вижити.

 Інженер-енергетик за освітою, який став мандрівником і письменником,  побував у понад 30 країнах світу, зараз активно працює в плані популяризації науки та української книги - МАКС КІДРУК. Особливість його книг в поєднанні глибоких наукових знань, посиланнями і рекомендаціями, що читати та навіть слухати під час прочитання.


Інтерактивність  спілкування безпосередньо під час зустрічі і далі   письменник–читач, невидимий контакт завдяки сучасним технологіям стає видимим і оперативно швидким. Автор запрошує усіх читати та залишати коменти на його сторінках у fb, twitter, instagram, t.me.



Цікаве спілкування, книги з автографом, фото на пам'ять, захопливе читання, роздуми, можливість висловити своє враження від прочитаного – те заради чого варто приходити на зустрічі з сучасними письменниками до бібліотеки!

Про зустріч Макса Кідрука в Жидачеві
 з поціновувачами його творчості
  читайте також ТУТ

Немає коментарів:

Дописати коментар