23 серпня 2019 р.

Чим пишатися і за що любити тебе, Україно?



 
   «А  ви думали, що Україна – це просто. Україна – це ексклюзив.(Ліна Костенко)
 За 28 років незалежності Україні багато чого не вдалося. Однак ми так зациклилися на наріканнях та "зрадах", що геть забули про перемоги. Може інколи нам треба замислитись над тим, чим пишатися і за що любити Україну?
   З нагоди святкувань дня Незалежності  наші бібліотекарі підібрали для вас найбільш вражаючі диски, які є у нашій бібліотеці про нашу країну. Відео закликають любити Україну та її мешканців всім серцем. 
А саме за:
- стійкість
-  віру
-  мову
-  традиції
-  музику
- талановиту молодь
   Наша країна різноманітна! В Україні багата природа, казкові міста, смачна кухню і надзвичайна культура.
 Про неймовірну вроду українок ходять легенди. Можливо, дещо гіперболізовані, та це не скасовує загальновідомого факту: наші жінки – прекрасні! Покоління молодих українців, які народилися вже за часів Незалежності, позбавлене комплексів меншовартості. Воно не боїться труднощів та готове на все, аби відстояти свою думку.
   Погодьтеся, що ми почали значно більше любити Україну після того, як згуртувалися проти країни-агресора. Саме завдяки нашим хоробрим бійцям ми зуміли зберегти Незалежність. Низький поклін кожному юнаку та чоловіку, які захищають Батьківщину і кожного нас зокрема!
  Отож, запрошуємо усіх охочих до перегляду відеодисків.



Немає коментарів:

Дописати коментар