25 лютого 2017 р.

Як подолати неспокій

  У нашому житті бувають досить вагомі причини для занепокоєння. Трапляються різні ситуації , через які тривога, неспокій і переживання переслідують кожен день. Але дуже часто люди переживають через будь-які дрібниці, малюють в уяві найбільш несприятливі сценарії розвитку подій, із задоволенням і якоюсь нав'язливою пристрастю обговорюють свої неприємності з усіма своїми знайомими.
  І виникає стан хронічної тривоги, занепокоєння, що переходить в неврози і депресії. І як результат – половина лікарняних ліжок зайнято людьми, що страждають нервовими захворюваннями.
Що ж робити?   Як подолати неспокій ? Відповіді на ці запитання ми намагалися віднайти під час зустрічі з психологом у нашій бібліотеці. 



Ми започаткували цикл психологічних тренінгів, які будуть проводитись періодично. І цього разу стартував перший тренінг на тему : "Мистецтво позитивного мислення", який провела для нас педагог і психолог Марія Павлова





Ми навіть не очікували, що буде настільки цікаво . Кожен, хто взяв участь був вражений від очікуваного результату. 
 На завершення нам вдалось навіть з допомогою психологічних карт скласти казку про нашу бібліотеку. А ще чудовий весняний букет гарних емоцій та позитиву. Щира подяка психологу. 


Немає коментарів:

Дописати коментар