1 березня 2019 р.

Світла думка.Мудре слово.Добре діло.

  
    "Світла думка. Мудре слово. Добре діло." -  під таким девізом цими днями проходить ХІІІ книжкова толока, яку започаткувала і продовжує вести активну роботу в плані промоції українського слова, пісні, народних традицій і весь цей багаж несе в люди разом з авторами книг, музикантами, майстринями, видавцями активна громадська діячка, просто хороша людина Люба Хомчак.
     В рамках книжкової толоки жидачівці мали нагоду стати співучасниками вічного і справжнього, мали можливість поспілкуватися з гостями бібліотечної літературної вітальні. 
До Жидачівської бібліотеки завітали:      

-   українська поетеса, прозаїк, літературознавець, професор Прикарпатського університету ім.Василя Стефаника –
    ОЛЬГА СЛОНЬОВСЬКА














- письменниця, поетеса, викладач - МАРІЯ ТКАЧІВСЬКА


-    






     - поет, письменник, політичний та державний діяч, доктор філософії в галузі політології, директор видавництва «Український пріоритет»   - ВОЛОДИМИР ШОВКОШИТНИЙ.

 Завдяки Володимиру Шовкошитному, якого називають «чорноробом» української літератури, присутні познайомились з новинками видавництва, з новими для жидачівців літературними особистостями. 





     Зустріч пройшла на одному подиху. Звучали поезії, яку читали Олег Мандзій та Наталя Середня. Гостей привітали піснями народний вокальний ансамбль «Лілея» Жидачівського РНД та тріо учнів гімназії ім. Партицького (Кулик Соломія, Мазур Анастасія, Кухар Ярина).

 



    Дякуємо нашим гостям за таке тепле, щире живе спілкування. Маємо надію, що кожен, хто був присутній на зустрічі, хто познайомився з творчістю авторів відчув щось потаємне у своїй душі. 
Особлива подяка гостям за подаровані книги для бібліотеки. 
   
   І хто б ти не був: чи відомий поет, музикант, вчитель, і де б не жив: в столиці, невеликому містечку чи маленькому селі у міру своїх можливостей і Богом даного таланту маємо примножувати добро, навчати і виховувати дітей, робити все можливе, щоб кращим став цей світ, в якому кожна людина відшукає свою формулу щастя.

   Сподіваємось, що саме такі зустрічі долучать нас до мудрості й чину, зміцнять бажання змінювати себе й Україну.

    У такий непростий час єднаймося і спілкуймося для творення гарних звичаїв та міцності духу!


Немає коментарів:

Дописати коментар