27 листопада 2018 р.

Нам дарують!!!





 #ЩедрийВівторок вперше сьогодні об’єднає всю країну навколо добрих справ та вкотре доведе, що українці — нація добродіїв. Ми ладні стояти пліч-о-пліч заради доброї мети, волонтерськими зусиллями будувати країну, допомагати один одному і рятувати тих, хто цього потребує.
  Українська бібліотечна асоціація долучається до всесвітнього благодійного руху #ЩедрийВівторок (оригінальна назва #GivingTuesday) — всеукраїнського дня добрих справ, який вперше в Україні пройдить сьогодні, оголосивши Всеукраїнську акцію дарування книг для бібліотек України.

        Наша бібліотека вже бере участь у Щедрому Вівторку . Несподівано і дуже приємним для нас є те, що вже з самого ранку почали йти користувачі з подарунками. Хочеться подякувати усім благодійникам, які долучаються до такої важливої справи  не тільки сьогодні, а протягом усього року. 










  Дякуємо усім небайдужим людям, які не шкодують книг, приносять їх для того, щоб міг прочитати хтось інший. Особливе спасибі видавцю Львівського видавництва «Манускрипт-Львів»Меленю Петру Олексійовичу , який подарував нашій бібліотеці унікальні і дорогі видання, видавцю видавництва «Апріорі»Юрію Николишину та всім іншим видавцям,  авторам та нашим користувачам. Список дарувальників надзвичайно великий. І ми безмежно раді за підтримку саме такої форми благодійності.



«Здійснюйте добро, поки ви існуєте»(Д.Дідро)
ВЕЛИКА ВДЯЧНІСТЬ УСІМ ВІД УСЬОГО КОЛЕКТИВУ НАШОЇ БІБЛІОТЕКИ!

Немає коментарів:

Дописати коментар