8 листопада 2018 р.

"Боже Слово - живе і діяльне"


Усе зродилось через Боже Слово,
Воно звільнило людство все від сну
І увійшло в серця не випадково-
Щоб дарувати вічную весну.

 2018 рік проголошений в Україні Всеукраїнською радою Церков і релігійних організацій  Роком Божого Слова.
 Для кожного християнина Рік Божого слова – це добра нагода відкрити глибини власної віри, глибше пізнати Боже слово та жити згідно з Ним.З нагоди цього особливого року в історії нашої держави – Року Божого Слова, який не випадково збігається з ювілеєм Хрещення Русі-України у нашій бібліотеці була проведена година духовності. 

 Звичайно, неможливо за такий короткий час розповісти про важливість та предивну силу Божого Слова.

  Воно зцілює, веде до вічного життя, однак для того, щоб воно задіяло в серці людини, спершу необхідно, щоб воно все ж таки потрапило до нього. "Бог присутній всюди, тільки потрібно його прийняти".Це старався донести до усіх присутніх о.Ярослав.
   Надзвичайно хвилюючими були розповіді учнів "Плач нечитаної Біблії" та "Бог написав тобі листа".

  Ми можемо стати справді щасливими, для цього ми повинні читати та вивчати Біблію. Біблія – це записане слово Бога. Як правильно читати Святе Письмо? Про це ми дізналися із розповіді вчителя християнської етики Уляни Іванчук.




















Усі присутні із захопленням слухали презентацію провідного бібліографа Галини Корнецької "11 сильних цитат з Біблії, які можуть змінити життя"






























Зараз ми переживатимемо особливий момент єднання – єднання священнослужителів, вірних різних Церков, різних конфесій, всіх мешканців України довкола Божого слова. Апостол Павло навчає, що Боже слово, Євангеліє, – це сила Божа на спасіння кожного, хто вірує. Нехай спільне читання, спільне слухання, а відтак спільне виконання Божого слова в нашому житті стане моментом нашої всенародної єдності.

Немає коментарів:

Дописати коментар